Mikä?

ToniProductions on vuonna 2015 Espooseen perustettu valo- ja videokuvaukseen keskittynyt toiminimi, joka kuvaa kaikenlaisia tapahtumia juhlista, moottoriurheiluun ja tuottaa mainos-/promovideoita.

Kuka?
Olen Toni Vuohelainen, rento, iloinen ja määrätietoinen maisema-arkkitehtiopiskelija Aalto-yliopistossa sekä aktiivijäsen opiskelijayhdistys OUBSissa, jossa olen opetellut live- ja monikameratuotantojen tekemistä.

Aloin harrastamaan videokuvausta nauhakameralla vuonna 2009 ja 2011 sain oman hd-videokameran. Tästä harrastukseni alkoi kehittymään ja innostuin siinä määrin, että vuonna 2014 tuli hankittua ensimmäinen ammattitason videokamera, Sonyn HXR-NX3. Kamera on toiminut nyt työjuhtana jo yli tuhannen tunnin ajan ja tänä vuonna oli aika hankkia toiseksi kameraksi Sonyn HXR-NX80.

Aloitin valokuvauksen ja hankin Nikonin D5100 -järjestelmäkameran vuonna 2012. Kuvauskohteina ovat pääasiassa luonto sekä arjen erilaiset tapahtumat, kuten häät ja muut juhlatilaisuudet. Kalusto on sittemmin päivittynyt Nikonin D7200 -järjestelmäkameralla.

Tavoitteenani on jatkuvasti kehittyä paremmaksi kuvaajaksi sekä tuottaa laadukkaita videoita ja valokuvia, jotka toisivat iloa ihmisten elämään muistojen säilyttämisen lisäksi.

Videokuvausharrastuksena pyöritän YouTubessa rallipainotteista kanavaa, jonne tuotan säännöllisesti uusia videoita Suomen eri moottoriurheilutapahtumista. Kaiken kaikkiaan on tullut julkaistua jo yli 250 videota ja Videot -sivulta löydätte niistä muutaman poiminnan.